06-15580740 0321-849947 info@hoorindronten.nl

Klantervaringen

Klantervaringen worden alleen geplaatst met schriftelijke toestemming. Alle originele klantervaringen zijn ter inzage in de praktijk.

Scroll door alle reviews door met de muis op de reviewtekst te gaan staan en naar beneden te scrollen.

Mvr van de Moesdijk van Hoor! in Dronten is vriendelijk, vakbekwaam en geduldig. Ik ben fijn geholpen bij de keuze en instelling van mijn eerste hoortoestellen. Geduldig heeft zij geluisterd naar mijn wenzen en vragen. Martine heeft vakbekwaam de instellingen aangepast tot ik tevreden was. Ze geeft eerlijk haar en de technische grenzen aan.

Dhr. JvS

Dronten, Nov-2023

Sinds 2 maanden heb ik mijn tweede set hoortoestellen. Ik ben buitengewoon tevreden over de vakbekwame uitleg en de goede instellingen en begeleiding van Martine van Hoor! in Dronten.

Mvr HD

Dronten, Nov-2023

De keuze om naar Hoor in Dronten te gaan kwam van vrienden en hun kennissen die een goede ervaring hadden bij Hoor in Dronten. Na een uitgebreide gehoortest, heb ik veel informatie gekregen over de hoortoestellen en hun mogelijkheden die bij mijn gehoorverlies zouden passen. Maar ook duidelijk over de financiele consequentie van mijn keuze. Daarna volgde een traject om de geselecteerde hoortoestellen rustig thuis uit te proberen. Alle opmerkingen die ik maakte over mijn ervaringen werden door betere aftelling van de hoorapparaten aangepast. Na 6 weken de definitieve keuze gemaakt. Ik ben nu blij met mijn 'onzichtbare' maar uitstekende hoortoestellen. Mevrouw Martine van de Moesdijk is een kundig en bijzonder aardige audicien. Ze heeft mij verbaast hoeveel tijd ze heeft besteed om het beste resultaat voor mij te krijgen. Chappeau!!!

Dhr. H. van der Vorst

Dronten, Nov-2023

Na hoortoestellen van andere aanbieders geprobeerd te hebben, ben ik bij Hoor in Dronten van Martine terecht gekomen. Het viel mij op dat de hoor test die zij deed veel uitgebreider was. De voorlichting over de verschillende typen hoortoestellen was fijn. Voordat ik besloot tot mijn huidige hoortoestel heb ik 3 toestellen uitgeprobeerd. Hierbij deed Martine haan uiterste best om mij tevreden te stellen en daarbij bleef ze altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Bij een plotseling probleem kon ik altijd snel geholpen worden. Ze is via Whatsapp en email heel snel bereikbaar.

R.M.L. Boersma

Dronten, Okt-2023

Zeer tevreden over de uitleg en alles wat erbij komt. Aanbevolen

Dhr. J. Verhaar

Dronten, Okt-2023

Ik ben super positief over Hoor! in Dronten.

Mvr T.K.

Dronten, Okt-2023

UItstekende service. Een en al oor en er zijn geen problemen alleen oplossingen. Altijd vriendelijk en vrolijk. Top!

Annoniem

Dronten, Okt-2023

Alles is volledig naar tevredenheid en verwachting.

Dhr Beltman

Dronten, Okt-2023

Ik heb met veel vetrouwen mijn gehoorprobleem bij Martine neergelegd en ben over de behandeling en uitkomst zeer tevreden. Martine neemt alle tijd voor je en blijft zoeken naar de best mogelijke oplossing voor het gehoorprobleem. In mijn geval was dat een hele zoektocht omdat ik naast verminderd gehoor ook Tinitus klachten heb. Na verschillende opties uitgeprobeerd te hebben, hebben wij samen een prima gehooroplossing gevonden. Martine hartelijk bedankt!

Dhr P. Borger

Dronten, Sep-2023

Positieve ervaaring bij Hoor in Dronten. Martine is empatisch, hoort wat je zegt. Ze is klant gericht en neemt alle tijd. Ik voelde veel vrijheid tijdens de afspraak. Ik ben erg blij dat het juiste toestel is gevonden!

Dhr G.J.- H

Dronten, Aug-2023

Bij Hoor in Dronten word je op een vriendelijke, toegankelijke en bovenal deskundige manier geholpen. Martine neemt alle tijd en zoekt net zo lang door tot het maximale resultaat en 't juiste hoortoestel gevonden is. Zeer professioneel!

Mvr. J. A-F

Dronten, Aug-2023

Het positieve van Hoor in Dronten is de persoonlijke benadering en daardoor de best mogelijke oplossing van de hoorproblemen. Inmiddels is het adres al aan. diverse personen doorgegeven.

Dhr. R. van Barneveld

Dronten, Aug-2023

Dankzij de deskundigheid en uitstekende begeleiding van Martine van de Moesdijk ben ik probleemloos gewend geraakt aan de hoor apparaten, die Martine mij adviseerde. Wanneer je een audicien nodig hebt is Hoor in Dronten een terechte keuze.

Dhr. G.J. de Graaf

Dronten, Aug-2023

Prima adres. Deskundig, geduldig en met alle aandacht voor de klant.

Mvr. Kiès

Dronten, Jul-2023

Ik werd deskundig geholpen door Martine van Hoor in Dronten. Zij gaf een uitstekende uitleg. Ze neemt alle tijd voor je. Dat geeft veel vertrouwen.

Dhr. M. van Oirschot

Dronten, Jun-2023

Gezien mijn leeftijd (51 jaar) is het constateren van blijvend gehoor verlies, in mijn geval vooral in het werkende leven een grote belemmering. De stap naar een audicien is dan best een grote. Bij ‘Hoor in Dronten’ voelde ik me letterlijk en figuurlijk gehoord. In een prettige omgeving op zoek naar de juiste ondersteuning om mijn gehoor te verbeteren. Martine, van Hoor in Dronten, is professioneel en gaat samen met jou op ontdekking naar de juiste ondersteuning. En met succes! Het geeft mij weer vertrouwen in mijn werk en het kost me aanzienlijk minder energie omdat ik weer veel beter kan horen!

Mw. J. Bloemberg

Dronten, Apr-2023

Toen mijn audiciën 5 jaar geleden verhuisde moest ik voor nazorg een nieuwe zoeken. Die vond ik in Dronten bij Hoor! in Dronten van Martine. Zo kon ik gedurende deze periode bij haar terecht voor informatie, klachten en bijstellingen van mijn gehoorapparaat. Steeds als ik belde kon er op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Tegen de tijd dat een nieuw apparaat in zicht kwam leidde zij mij door het uitgebreide en ondoorzichtige veld van de gehoortoestellen. En dat op een objectieve manier zodat ik uiteindelijk een goede keuze kon maken voor een nieuw apparaat. Tenslotte wil ik opmerken dat Martine een informele manier van werken heeft waardoor je je snel op je gemak voelt

Dhr. J. Ruberg

Dronten, Apr-2023

Deze audiciën/logopedist heeft veel specialistische kennis. Door middel van uitvoerige testen en screening kan zij een zorgvuldig advies geven. Bovendien weet zij welk type hoortoestel in uw geval passend is!

Dhr. G. Heuseveldt

Dronten, Apr-2023

Dat ik bij Hoor! in Dronten terecht ben gekomen is een van mijn beste beslissingen geweest. Na menig zoektocht naar een goede audiciën kwam ik via een kennis daar terecht. Ik ben op een zeer deskundige manier geholpen na zeer uitgebreide onderzoeken en met uitstekende apperatuur kwam Martine erachter dat mijn gehoorprobleem heel complex was. Met heel veel aandacht voor mij en de gehoorschade is er met veel geduld en na diverse apparaten te hebben geprobeerd een oplossing gekomen met apparaten waar ik weer heel goed mee kan horen. Ik ben super blij dat ik bij Hoor! in Dronten terecht ben gekomen.

Mw. R. Hummel

Dronten, Jan-2023

Na het verdwijnen van de audiciën uit mijn woonplaats was ik genoodzaakt om een andere audiciën te zoeken, en dat viel niet mee. Ik had op korte termijn een ander nodig vanwege dat mijn oude hoortoestellen defect waren en ik helaas een ernstig gehoorverlies heb. Het lukte gelukkig bij Hoor in Dronten om op redelijk korte termijn een afspraak te maken. Ik ben daar snel en efficiënt aan een nieuw hoortoestel geholpen. Kan weer beter horen in gezelschap dankzij de adviezen en hulp van Mw Martine van de Moesdijk.

Dhr J.W.Pilon

Lelystad, Jan-2023

Ruim 9 jaar wordt mijn gehoorverlies succesvol gecompenseerd met hoortoestellen van een gerenommeerd merk, met dank aan een goede audiciën van een bekende winkelketen. De audiciën vond een andere baan en de winkelketen besloot de ondersteuning voor mijn merk hoortoestellen te staken. Genoeg reden om via internet te zoeken waar mijn toestellen wel te onderhouden zijn. En zo kwam ik ook op de website van ‘Hoor!_in_Dronten’ terecht en die trok de aandacht. Intussen weet ik, dat Martine meer dan waarmaakt, wat ze op haar website beschrijft. Graag ondersteun ik de vele lovende woorden van voorgaande klanten. Heel deskundig, geduldig en vriendelijk komt zij, na gedegen onderzoek (beter dan ik gewend was), met een passende oplossing. In de testperiode werden nog kleine aanpassingen gedaan voor een betere verstaanbaarheid en ben ik nu een zeer tevreden klant. Bedankt Martine!

Dhr J.A.

Lelystad, Jan-2023

Vandaag voor de jaarlijkse controle van de gehoorapperaten naar Hoor! in Dronten gegaan. Mijjn gehoor was misschien niet erg achteruit gegaan maar in gezelschappen verstond ik toch wel erg weinig. Een specialistisch centrum had al eerder aangegeven dat ik ook met gehoorapperaten altijd moeite zou houden met bepaalde medeklinkers. Martine denkt niet in problemen maar in oplossingen. Ze gaat alle eventuele moeilijkheden langs, zodat ik heel tevreden naar huis ga. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen!

Mw. H. M

Dronten, Jan-2023

Ik kom nu al een aantal jaren bij Martine van Hoor! in Dronten en ik ben erg tevreden over de goede service, het goede advies en de tijd die ze voor je neemt. Martine is eerlijk, ook over de kosten dat deze wel iets hoger liggen dan gemiddeld bij een gehoorwinkel. Ik heb bij Martine ook het gevoel dat ze goed weet waar ze het over heeft en ze doet ook alle moeite om voor jou de juiste gehoorapperaten uit te zoeken. Ik voel mij door haar begrepen.Ik ben heel blij met Martine.

Mw. Y Perdok

Dronten, Jan-2023

Martine heeft de werkzaamheden deskundig en concientieus uitgevoerd. Toen de hoortoestellen niet goed pasten aarzelde zij niet om de hoortoestellen terug te sturen naar de fabrikant. Twee weken later had zij de goede in huis. Een sterk punt is haar humor! Kortom, ik beveel Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten van harte aan. Zij is een vakvrouw.

Dhr. K. Dekker

Dronten, Jan-2023

Ik bewonder Martine om het geduld dat ze met mij had. Uitleg over de mogelijkheden die er wel en niet waren. Dank je wel. P.S. Mond-op-mond reklame doe ik zeker aan mee!

Mw. T.Z.

Dronten, Jan-2023

Ik ben erg tevreden over het advies en het aanmeten van mijn hoortoestel bij Hoor! in Dronten. Dank je wel Martine

Mw. A.B.

Jan-2023

De laatste jaren merkte ik (en de kinderen) dat ik het geluid van de tv steeds harder moest zetten, in gesprekssituaties met meer dan 2 personen kreeg ik alsmaar minder mee (en soms liep te raden naar woorden). Zachte sprekers tijdens bijv. vergaderingen kon ik al helemaal niet meer volgen. Kortom, tijd om me eens uitgebreider te laten testen en op advies van een vriendin toog ik eind mei van dit jaar naar audiciën Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten. Er werd ruim de tijd genomen en er werd uitgebreid gemeten. Ik kreeg van Martine een realistisch plaatje voorgelegd: dit is wat goede hoortoestellen voor je kunnen betekenen. Na een extra check bij de KNO-arts (vanwege mijn leeftijd) liep ik in juli voor het eerst met toestellen in mijn oren naar buiten. Ik dacht dat het was gaan stormen en dat ik daarom het ritselen van de bladeren zo goed hoorde! Een aparte ervaring; kennelijk had ik al een tijd veel geluiden niet meer opgevangen. Daarna had ik een overleg in een hoge ruimte met een paar zachte sprekers: waar ik normaal een stoel had gekozen dichtbij de voorzitter, kon ik nu zonder moeite iedereen verstaan. Een wat lastiger probleem was het streamen van bijv. podcasts en muziek via bluetooth op mijn nieuwe Android telefoon. Regelmatig viel in 1 of soms zelfs in beide hoortoestellen het signaal weg en moest ik de hoortoestellen opnieuw koppelen aan mijn bluetooth. Martine deed er alles aan om de leverancier van de toestellen tot actie te bewegen en haar uitgangspunt was steeds dat alles 100% naar tevredenheid moest zijn voordat ik deze (of andere) toestellen zou aanschaffen. Het probleem van het streamen is nu naar volle tevredenheid opgelost. Ik ben blij dat ik in mei deze stap heb gezet.

Mw. I. Bastiaanse.

Lelystad, Dec-2022

Nadat ik enige maanden geleden ernstige gehoor problemen kreeg ben ik in Dronten naar een bekende audiciënketen geweest, maar helaas geen verbetering. Via een bekende ben ik op Hoor in Dronten gewezen .Hij was daar perfect geholpen. Na gehoor testen en andere onderzoeken ben ik met 2 gehoortoestellen aan de slag gegaan. Na een ruime proefperiode heb ik een toestel gekozen. Tot op heden ben erg tevreden met de keuze welke wij samen hebben gemaakt. Martine van de Moesdijk is naar mijn mening een vakvrouw. Ze is erg geduldig. Ze weet waarover ze praat. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dhr. Y. de Vries

Swifterbant, Dec-2022

Bij Hoor! in Dronten krijg je gehoor! Ze denkt mee, is zeer correct en zorgvuldig. Ze laat je de hoortoestellen uitproberen en is zeer ervaren. Ik geef het adres graag door aan anderen.

Mw. H. S.

Dronten, Dec-2022

Mijn ervaring is zeer positief. Persoonlijke aandacht, rustige omgeving, luisterend oor. Enorm goed.

Dhr. J.A. van der Ent

Dronten, Dec-2022

Mw. Martine van de Moesdijk is niet alleen vakkundig, soepel en ongedwongen in de omgang maar zij is ook nog vriendelijk en meelevend waardoor het heel plezierig voor mij was om bij haar klant te worden. En 'last but not least', het is ook weer goed alles te kunnen horen.

Dhr. A.J. Visser

Dronten, Dec-2022

Met veel geduld en kennis van zaken lukt het Martine om mij aan een goed hoortoestel te helpen. Als ernstig slechthorende zijn de mogelijkheden heel belangrijk. Het bevorderd het zelfstandig functioneren en deelname aan het maatschappelijk leven. De meerwaarde van Hoor! in Dronten is dat Martine zich inspant om voor de klant het uiterste resultaat te bereiken. Kortom een aanrader!

Mw. T. G.

Dronten, Dec-2022

Via via zijn wij in contact gekomen met Martine van Hoor in Dronten. Omdat mijn vader aan zijn ene oor volledig doof is en met het andere oor slechthorend is, is hij heel erg afhankelijk van zijn gehoorapparaat. Hij was eerder klant bij een andere audiciën maar in het contact met Martine werd ons duidelijk dat er toch wel meer mogelijkheden waren voor mijn vader. Zo heeft Martine ons o.a. gewezen op de mogelijkheid van een wek- en waarschuwingssysteem en dat hebben we ook aangeschaft. Via Martine hebben we ook een ander telefoontoestel aangeschaft dat beter geschikt is voor zeer slechthorenden en daarnaast heeft zij het gehoortoestel van mijn vader veel beter afgesteld. Het fijne is, dat zij begrijpt hoe erg het is om slecht te kunnen horen en dat mijn vader volledig afhankelijk is van zijn gehoorapparaat.
Toen mijn vader dus toe was aan een nieuw gehoorapparaat was het voor ons meer dan duidelijk dat we dat via Martine van Hoor in Dronten zouden aanschaffen. Daarbij heeft ze ons ook weer goed van advies gediend en ruim de tijd genomen om het gehoorapparaat voor mijn vader zo perfect mogelijk voor hem af te stellen.

Martine is oprecht, geïnteresseerd, behulpzaam en wat ook niet onbelangrijk is, ze is goed bereikbaar via Whats App en reageert vlot op de gestelde vragen! Kortom: TOP!

Mw. J. Rademaker

Dronten, Nov-2022

Zeer vriendelijke en prettige wijze van behandeling in ongedwongen sfeer en deskundig.Mijn gehoorproblematiek is ingewikkeld. Linker oor doet bijna niets meer. Daardoor heb ik lastige keuzes moeten maken, maar tevreden met het resultaat wat het maximaal haalbare is gebleken. Toch geen cross-systeem, wat we uitgebreid geprobeerd hebben. Martine ik wens je verder veel sukses!

G.W. van Raalten

Dronten, Nov-2022

Heel spannend, voor het eerst hoortoestellen aanschaffen. Die spanning is niet nodig als je naar Martine gaat. Zij stelt je direct gerust en helpt erg kundig en prettig. Ik ben vanaf de eerste dag dat ik er kwam blij met Hoor! in Dronten.

Mvr. E. Veltman

Dronten, Nov-2022

Ik kwam via mijn man bij Hoor! in Dronten terecht, die erg tevreden is. Ik heb een gehoortest gehad in een geluidsdichte cabine. Ik ben verder heel vakkundig geholpen door Martine. Ze neemt alle tijd en ik ben dan ook erg tevreden over de afhandeling. Zeker aan te raden!

Mvr. LNA.

Dronten, Nov-2022

Ik ben heel goed geholpen bij Hoor! in Dronten. Goed advies en duidelijkheid in de kosten. Je wordt hier heel vriendelijk behandeld en er wordt goed geluisterd naar je persoonlijke wenzen. Kortom, een uiterst tevreden klant.

Mvr. J.

Dronten, Nov-2022

Martine heeft aandacht en een luisterend oor naar haar klanten toe. Ik ben bij andere audiciëns geweest en daar was het niet zoals bij Martine. Alles wordt tot in de puntjes nagemeten en nergens staat druk achter. Neem je tijd te wennen aan je hoortoestellen, zegt ze. Ik ben erg positief over Hoor! in Dronten. Ze neemt de tijd voor je. Een dikke 10.

Mvr. A. Vosselman

Dronten, Okt-2022

Na een slechte ervaring bij een winkelketen voor gehooroplossingen, kwam mijn man op de website van Hoor! in Dronten terecht. Gezien alle lovende woorden van klanten durfden we wel een afspraak te maken. Wat een vakvrouw is Martine, heel deskundig, zoekend naar de beste oplossing, super vriendelijk en geduldig. Ik voelde me erg op mijn gemak! Na 2 maanden ben ik goed aan mijn hoortoestellen gehecht geraakt. Vooral de rechtstreekse streaming van de TV is geweldig. Ik kan verstaan wat er gezegd wordt, zelfs met een muziekje er onder. Bedankt Martine! Ik hoop dat ik nog lang van jouw diensten gebruik kan maken.

Mvr. H. Ardon-van der Klooster

Lelystad, Sep-2022

Met grote inzet en deskundigheid gaat Martine te werk. Ze kan erg goed luisteren en reageert direct door de hoortoestellen bij te stellen.Met veel geduld van haar kant en de gelegenheid die geboden wordt om verschillende gehoorapperaten uit te proberen heb ik nu hoortoestellen die goed werken. Heel fijn. Ik ben zeer tevreden en kan Hoor! in Dronten aanbevelen.

Mvr. A. Haverkort

Dronetn, Aug-2022

Ik ben vriendelijk geholpen en moet nog wennen aan het geluid van de hoortoestellen

Mvr. A. J. van der Vliet-van Hekke

Dronetn, Jul-2022

Martine van Hoor! in Dronten heeft mij fantastisch geholpen. Ze is zeer klantvriendelijk en zeer vakbekwaam. Ze neemt alle tijd om uit te zoeken wat het beste is en wat bij je past. Alle lof!

Dhr. Louwris

Emmeloord, Jul-2022

Erg blij met Hoor! in Dronten. Nadat eerst mijn man uitstekend is geholpen bij Hoor! in Dronten ervaar ik dat hij zijn nieuwe toestellen ook de hele dag draagt naar volle tevredenheid.
Ook ikzelf kreeg gehoorproblemen. Martine heeft ook mij geweldig geholpen. Omdat ik smalle gehoorgangen heb, was dit niet eenvoudig. Maar deze mevrouw heeft werkelijk voor elk gehoorprobleem de juiste oplossing. Ik ben erg blij met Martine en mijn nieuwe hoortoestellen

Mvr. C. Rietveld

Dronten, Jun-2022

Heerlijk dat je steeds weer klaarstond om mij te helpen met de hoortoestellen. Iedere keer weer alle vragen beantwoorden en weer vaststellen wat we nog meer konden doen. Fijn op je eigen adres zonder stress. Zelden zoveel aandacht gehad voor mijn hoorprobleem. Fantastische geholpen. Heel erg bedankt voor de prima begeleiding

Mvr. R. W

Dronten, Mei-2022

Op aanraden van tevreden klanten en een folder ben ik bij Hoor! in Dronten terecht gekomen. Deskundig advies, neemt de tijd, verdiept zich in de wensen van de klant en doet alle moeite om de juiste apparaten te leveren. Geeft zelfs aan; Bel indien je vragen hebt, al is het in het weekend. Heel veel dank en succes met je zaak.

Dhr H. Bosveld

Dronten, Mei-2022

Mijn ervaring bij Hoor! in Dronten is zeer positief. Goede informatie, alle geduld, Prettige communicatie

Dhr J. Wiegers

Dronten, Mei-2022

Tijdens herstel van mijn operatie waarbij ik aan een kant doof geworden ben, wilde ik zo snel mogelijk een hoortoestel met een cross functie. Vrij snel kon ik een afspraak maken bij Hoor in Dronten. Daar werd ik snel verrast met de goede service en klantvriendelijkheid van Martine. Nog een groot voordeel is dat je altijd geholpen wordt door dezelfde medewerker van Hoor! in Dronten. Kortom, zeker een aanbeveling voor deskundig advies en service.

Dhr H. Krijt

Dronten, April-2022

Er is een wereld voor ons open gegaan. Top kennis van zaken op hoorgebied! Top service!

Mvr C. Rietveld.

Dronten, April-2022

Omdat mijn gehoor steeds minder werd heeft de KNO arts mij doorverwezen naar een audiciën. Op advies van een kennis ben ik naar Hoor! in Dronten gegaan. Dit is mij zeer goed bevallen! Martine is zeer deskundig en neemt alle tijd en legt heel goed uit wat de mogelijkheden zijn. Na een aantal verschillende gehoorapparaten op proef te hebben gehad, heb ik nu apparaten die goed werken. Ik ben er blij mee en kan Hoor! in Dronten zeker aanbevelen bij anderen.

Mvr L. S-M.

Dronten, Maart-2022

Als er zich moelijkheden voordoen staat Martine altijd voor je klaar.
Voor apparaten welke thuis moeten worden aangesloten op de hoortoesten zoals de TV, mobiel, wordt alles heel goed uitgelegd en komt het voor elkaar. Ik heb een slecht gehoor als het uitvalt ben ik snel in paniek. Daarom ben ik blij met Martine van Hoor! in Dronten

Mvr T. B. Slot.

Dronten, Feb-2022

Klantvriendelijk.
Op advies van een collega zocht ik in november 2021 contact met Martine van Hoor! in Dronten vanwege het gehoorverlies dat ik al een tijdje ervaar en om te weten welke verbeteringen er te behalen waren. Ik kon snel een afspraak met haar maken. Vanaf het eerste moment ervoer ik daarbij haar deskundigheid en uitgebreide kennis op het gebied van gehoorproblematiek en van de mogelijkheden die de hedendaagse techniek heeft om in oplossingen te voorzien. Ze beschikte daarbij over alle denkbare testmogelijkheden en ruim voldoende tijd om op een ontspannen wijze tot het optimale resultaat te komen. In mijn geval kwamen we in 2,5 maand en een stuk of 6 bezoeken tot een voor mij uitstekende oplossing waar ik erg mee geholpen ben om weer veel beter te horen.
Wat ik ook prettig vond was dat Martine al in een vroeg stadium uitlegde wat de technische verschillen zijn tussen de diverse merken en apparaten en welke consequenties daaraan verbonden zijn voor de zorgverzekering

Dhr W.

Lelystad, Feb-2022

Mijn ervaring met Hoor! in Dronten is heel prettig verlopen. Alle tijd, geen tijdsdruk om maar te verkopen. Vriendelijk, goed advies, prettige omgeving met veel privacy, goede apparatuur voor de luisteroefeningen. Ben eindelijk blij met mijn hoortoestellen. Een tevreden klant

Mvr Marriete.

Swifterbant, Feb-2022

Het nieuwe jaar begint met een uitnodiging van Martine voor mijn eerste jaarlijkse controle. Ook voor de controle neemt ze de tijd. Door hersenletsel ben ik vergeten hoe sommige dingen moesten. Geen enkel probleem, het wordt weer zorgvuldig uitgelegd. Mijn gehoor is achteruit gegaan. Ik vind het prettig dat er wordt verteld met welke tonen hoog of laag er meer achteruitgang is. Niet dat het weten hiervan in de praktijk veel uitmaakt maar ik krijg een goed beeld van mijn mogelijkheden om zo goed mogelijk te horen in een groep met mensen. Ik kan Hoor! in Dronten aanbevelen!

Mvr Hilde.

Dronten, Jan-2022

Heel prettig en zorgvuldig!

Mvr M. S.

Dronten, Jan-2022

Daarom Hoor! in Dronten

klantgericht

deskundigheid

alle tijd

keuzevrijheid

uitgebreide hoortesten

keuze uit alle merken

5 jaar garantie en service

CERTIFICERING

OVER MARTINE

ADRESGEGEVENS

Adres

Jupiterweg 11

8251 AW Dronten

Postadres

Postbus 42

8250 AA Dronten

CONTACT

De praktijk is dagelijks op afspraak open. Afspraak in de avond ook mogelijk.

maandag 09:00 - 18:00 uur

dinsdag 09:00 - 18:00 uur

woensdag 09:00 - 18:00 uur

donderdag 09:00 - 18:00 uur

vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummers

06-15580740 0321-849947