06-15580740 0321-849947 info@hoorindronten.nl

Klantervaringen

Klantervaringen worden alleen geplaatst met schriftelijke toestemming. Alle originele klantervaringen zijn ter inzage in de praktijk.

Scroll door alle reviews door met de muis op de reviewtekst te gaan staan en naar beneden te scrollen.

Het contact is ontstaan via een tevreden klant. Van begin af aan is het aanmeten van de hoortoestellen soepel verlopen. Erg opvallend is dat er goed naar de klant wordt geluisterd. Vakinhoudelijk is Hoor! in Dronten een topper, van de in de beginfase uitgevoerde metingen tot en met het kiezen van het juiste hoortoetsel. Het inregelen van de toestellen is, door een goede interactie tussen Hoor! in Dronten en de klant, zeer zorgvuldig verlopen

Dhr. G.K.

Dronten Mei-2024

Na 5 jaar waren mijn toestellen toe aan vervanging. Deze toestellen waren ook gekocht bij Hoor! in Dronten en ook de jaarlijkse controle en bijstellingen zijn door Martine naar tevredenheid verricht. Voor de vervanging heeft ze een uitgebreide hoortest uitgevoerd en daarna met mij de verschillende opties doorgenomen waarbij we uiteindelijk op twee verschillende toestellen uitkwamen die in mijn geval het meest geschikt zouden zijn. Beide type toestellen heb ik uitgebreid kunnen proberen waarbij terugkom momenten werden afgesproken waarin ik mijn ervaringen kon uitwisselen en er daarna een fine-tuning van de apparaten werd uitgevoerd. Ik heb uiteindelijk een weloverwogen keuze kunnen maken voor de toestellen die bij mij het beste resultaat geven. Voor het hele process neemt Martine alle tijd voor je en voorziet ze je van deskundig advies. Hoor! in Dronten is zeker aan te bevelen.

Dhr. J. M.

Dronten Mei-2024

Ruim twee jaar geleden werd mij door een kennis aangeraden eens contact op te nemen met Hoor! in Dronten. Door mijn toenemend gehoorverlies werd door Hoor! in Dronten een uitgebreide gehoortest uitgevoerd. Op basis van het resultaat werden mijn oude apparaten vakkundig bijgesteld. Bij een herhaal- bezoek ca. 2 maanden later werden de ervaringen gedeeld en volgde nog enkele minieme aanpassingen zodat ik enkele jaren vooruit zou kunnen. Reden hiervoor was de termijn waarop ik weer in aanmerking zou komen voor restitutie van de kosten door mijn zorgverzekeraar. Afgelopen najaar liep die termijn af en heb ik weer contact opgenomen met Hoor! in Dronten. De nieuwe gehoortest was wederom zeer uitvoerig en zorgvuldig, en aansluitend werden naast de technische mogelijkheden ook de kosten en met name de te verwachten vergoeding van mijn zorgverzekeraar vakkundig en duidelijk aan mij voorgelegd. Met inachtneming van een bedenktijd van enkele weken heb ik in goed overleg een keuze gemaakt voor nieuwe toestellen die niet lang daarna ook geleverd zijn. De toestellen zijn minutieus bij mij aangemeten en getest, waarna ik opnieuw een proefperiode kreeg, deze keer van 6 weken. In deze periode heb ik de nieuwe toestellen onder mijn specifieke condities, o.a. vergaderen en racefietsen, kritisch uitgeprobeerd waarna de laatste fine-tuning werd uitgevoerd. Ik ben helemaal tevreden over het resultaat. Voor mij hoort Hoor! in Dronten er helemaal bij!

Dhr. S. van Ham

Emmeloord Apr-2024

Martine neemt alle tijd om te luisteren naar je gehoorproblemen. Ze stelt je op je gemak en verteld dat je niet de enige bent met gehoorproblemen. Ik kan nu de televisie en radio beter verstaan. En geen losse batterijtje meer.

Mvr. E. de W

Apr-2024

Mijn ervaringen met Hoor in Dronten zijn positief. Ik vind dat ik uitstekend ben geholpen door Martine. Dit vooral in vergelijking met andere 'ketens' in de hoortoetellen branch. Het is mijn derde set en ik spreek dus uit ervaring. Bij deze wil ik Martine dan ook bedanken voor de hulp en begeleiding. Mocht er iets zijn wat het gehoor betreft dan hoort u van mij.

Mvr. L. B

Dronten, Apr-2024

Via een kennis kwam ik bij Hoor in Dronten. Ik ben tevreden over de manier waarop Martine mij het hoortoetsel heeft aangemeten. Ook de mogelijkheid voor een cross apparaat heeft mij verder geholpen.

Dhr. H-J. Z.

Dronten, Mar-2024

Omdat ik al eerder hoortoestellen bij Martine van Hoor! in Dronten had aangeschaft, was ik na 5 jaar aan nieuwe hoortoestellen toe. Ik ben zeer tevreden over hoe Martine mij heeft geholpen bij de keuze van mijn aanschaf van nieuwe hoortoestellen welke het meest geschikt zijn voor mijn gehoorprobleem. Zij neemt ruim de tijd voor je in een prettige sfeer in haar praktijk. Voor eventuele vragen kun je altijd terecht wat ik zeer belangrijk vind. Hoor! in Dronten beveel ik daarom van harte aan.

Mevr. P. Verhoeven

Dronten, Jan-2024

Na enige jaren een hoortoestel in de goedkopere klasse te hebben gebruikt ben ik nu bij Hoor! in Dronten terecht gekomen. Hoor in Dronten krijgt uitstekende reviews en bij mijn diverse bezoeken werd dat meer dan bevestigd. Uitgebreide uitleg over de opties. Een verwijzing naar de KNO arts bevestigde volledig het eigen onderzoek door Hoor! in Dronten. Na een behoorlijke proefperiode waarin het toestel steeds werd bijgesteld naar mijn wenzen, heb ik uiteindelijk gekozen voor de apparaten met de meest uitgebreide opties. De communicatie met Martine verloopt uiterst soepel, zij luistert heel goed en je krijgt meer dan nuttige feedback. Ik ben meer dan tevreden over Hoor! in Dronten en de geadviseerde hoortoestellen.

Anoniem

Dronten, Jan-2024

Na mijn eerste afspraken bij een audicien welke deel uit maakte van een grote keten van hoortoestelwinkels werd duidelijk dat ik baat zou kunnen hebben bij hoortoestellen. Al snel bleek dat ik een toestel wilde kiezen "buiten de zorg" en ook werd al snel duidelijk dat mijn keuze bij deze grote winkel keten beperkt zou zijn tot hoortoestellen van slechts 1 bepaald "huis" merk. Aangezien ik de vrije keuze wilde hebben, ben ik op zoek gegaan neer een "vrije audicien" zodat ik een vrije keuze zou kunnen maken. Dit is goed gelukt bij Hoor! in Dronten. Martine van de Moesdijk is na uitgebreid testen tot een voor mij zeer passen voorstel gekomen. Martine stelt zich professioneel, vriendelijk en geduldig op en maakt vanaf de eerste ontmoeting duidelijk dat zij er alles aan zal doen om een oplossing te zoeken voor jouw specifieke hoor-behoefte. Zij luistert hierbij heel goed naar haar klant en door haar expertise is zij in staat om het toestel te kiezen dat het beste bij je past.

Dhr. D. van Loozen

Biddinghuizen, Jan-2024

Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over de behandeling bij Hoor in Drontren. Zowel de voorlichting de gehoormeting, de hoortoestellen keuze en de service is prima. Alles is heel vrijblijvend en er is volop tijd om tot een goede keuze te komen. Er zit geen druk achter. Ik raad Hoor in Dronten aan. Ik ben niet bij andere audiciens geweest.

Dhr. R. Smits

Dronten, Jan-2024

Ik ben heel tevreden over de manier waarop Martine mij geholpen heeft. Ze legt alles heel duidelijk uit. Ook over de verschillen tussen de diverse apparaten. Ik voel mij altijd welkom als ik op consult kom. Ze neemt de tijd voor je.

Anoniem

Nederland, Dec-2023

Ik kon snel terecht. Martine zoekt naar de beste oplossing. Snelle service en duidelijkheid over de kosten.

Dhr. R.O.

Dronten, Dec-2023

Hoor in Dronten, Martine van de Moesdijk geeft duidelijke uitleg, goede service en is oplossingsgericht. Ik ben heel tevreden

Mvr. M. Willems-Jacobs

Dronten, Dec-2023

Mvr van de Moesdijk van Hoor! in Dronten is vriendelijk, vakbekwaam en geduldig. Ik ben fijn geholpen bij de keuze en instelling van mijn eerste hoortoestellen. Geduldig heeft zij geluisterd naar mijn wenzen en vragen. Martine heeft vakbekwaam de instellingen aangepast tot ik tevreden was. Ze geeft eerlijk haar en de technische grenzen aan.

Dhr. JvS

Dronten, Nov-2023

Sinds 2 maanden heb ik mijn tweede set hoortoestellen. Ik ben buitengewoon tevreden over de vakbekwame uitleg en de goede instellingen en begeleiding van Martine van Hoor! in Dronten.

Mvr HD

Dronten, Nov-2023

De keuze om naar Hoor in Dronten te gaan kwam van vrienden en hun kennissen die een goede ervaring hadden bij Hoor in Dronten. Na een uitgebreide gehoortest, heb ik veel informatie gekregen over de hoortoestellen en hun mogelijkheden die bij mijn gehoorverlies zouden passen. Maar ook duidelijk over de financiele consequentie van mijn keuze. Daarna volgde een traject om de geselecteerde hoortoestellen rustig thuis uit te proberen. Alle opmerkingen die ik maakte over mijn ervaringen werden door betere aftelling van de hoorapparaten aangepast. Na 6 weken de definitieve keuze gemaakt. Ik ben nu blij met mijn 'onzichtbare' maar uitstekende hoortoestellen. Mevrouw Martine van de Moesdijk is een kundig en bijzonder aardige audicien. Ze heeft mij verbaast hoeveel tijd ze heeft besteed om het beste resultaat voor mij te krijgen. Chappeau!!!

Dhr. H. van der Vorst

Dronten, Nov-2023

Na hoortoestellen van andere aanbieders geprobeerd te hebben, ben ik bij Hoor in Dronten van Martine terecht gekomen. Het viel mij op dat de hoor test die zij deed veel uitgebreider was. De voorlichting over de verschillende typen hoortoestellen was fijn. Voordat ik besloot tot mijn huidige hoortoestel heb ik 3 toestellen uitgeprobeerd. Hierbij deed Martine haan uiterste best om mij tevreden te stellen en daarbij bleef ze altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Bij een plotseling probleem kon ik altijd snel geholpen worden. Ze is via Whatsapp en email heel snel bereikbaar.

R.M.L. Boersma

Dronten, Okt-2023

Zeer tevreden over de uitleg en alles wat erbij komt. Aanbevolen

Dhr. J. Verhaar

Dronten, Okt-2023

Ik ben super positief over Hoor! in Dronten.

Mvr T.K.

Dronten, Okt-2023

UItstekende service. Een en al oor en er zijn geen problemen alleen oplossingen. Altijd vriendelijk en vrolijk. Top!

Annoniem

Dronten, Okt-2023

Alles is volledig naar tevredenheid en verwachting.

Dhr Beltman

Dronten, Okt-2023

Ik heb met veel vetrouwen mijn gehoorprobleem bij Martine neergelegd en ben over de behandeling en uitkomst zeer tevreden. Martine neemt alle tijd voor je en blijft zoeken naar de best mogelijke oplossing voor het gehoorprobleem. In mijn geval was dat een hele zoektocht omdat ik naast verminderd gehoor ook Tinitus klachten heb. Na verschillende opties uitgeprobeerd te hebben, hebben wij samen een prima gehooroplossing gevonden. Martine hartelijk bedankt!

Dhr P. Borger

Dronten, Sep-2023

Positieve ervaaring bij Hoor in Dronten. Martine is empatisch, hoort wat je zegt. Ze is klant gericht en neemt alle tijd. Ik voelde veel vrijheid tijdens de afspraak. Ik ben erg blij dat het juiste toestel is gevonden!

Dhr G.J.- H

Dronten, Aug-2023

Bij Hoor in Dronten word je op een vriendelijke, toegankelijke en bovenal deskundige manier geholpen. Martine neemt alle tijd en zoekt net zo lang door tot het maximale resultaat en 't juiste hoortoestel gevonden is. Zeer professioneel!

Mvr. J. A-F

Dronten, Aug-2023

Het positieve van Hoor in Dronten is de persoonlijke benadering en daardoor de best mogelijke oplossing van de hoorproblemen. Inmiddels is het adres al aan. diverse personen doorgegeven.

Dhr. R. van Barneveld

Dronten, Aug-2023

Dankzij de deskundigheid en uitstekende begeleiding van Martine van de Moesdijk ben ik probleemloos gewend geraakt aan de hoor apparaten, die Martine mij adviseerde. Wanneer je een audicien nodig hebt is Hoor in Dronten een terechte keuze.

Dhr. G.J. de Graaf

Dronten, Aug-2023

Prima adres. Deskundig, geduldig en met alle aandacht voor de klant.

Mvr. Kiès

Dronten, Jul-2023

Ik werd deskundig geholpen door Martine van Hoor in Dronten. Zij gaf een uitstekende uitleg. Ze neemt alle tijd voor je. Dat geeft veel vertrouwen.

Dhr. M. van Oirschot

Dronten, Jun-2023

Gezien mijn leeftijd (51 jaar) is het constateren van blijvend gehoor verlies, in mijn geval vooral in het werkende leven een grote belemmering. De stap naar een audicien is dan best een grote. Bij ‘Hoor in Dronten’ voelde ik me letterlijk en figuurlijk gehoord. In een prettige omgeving op zoek naar de juiste ondersteuning om mijn gehoor te verbeteren. Martine, van Hoor in Dronten, is professioneel en gaat samen met jou op ontdekking naar de juiste ondersteuning. En met succes! Het geeft mij weer vertrouwen in mijn werk en het kost me aanzienlijk minder energie omdat ik weer veel beter kan horen!

Mw. J. Bloemberg

Dronten, Apr-2023

Toen mijn audiciën 5 jaar geleden verhuisde moest ik voor nazorg een nieuwe zoeken. Die vond ik in Dronten bij Hoor! in Dronten van Martine. Zo kon ik gedurende deze periode bij haar terecht voor informatie, klachten en bijstellingen van mijn gehoorapparaat. Steeds als ik belde kon er op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Tegen de tijd dat een nieuw apparaat in zicht kwam leidde zij mij door het uitgebreide en ondoorzichtige veld van de gehoortoestellen. En dat op een objectieve manier zodat ik uiteindelijk een goede keuze kon maken voor een nieuw apparaat. Tenslotte wil ik opmerken dat Martine een informele manier van werken heeft waardoor je je snel op je gemak voelt

Dhr. J. Ruberg

Dronten, Apr-2023

Deze audiciën/logopedist heeft veel specialistische kennis. Door middel van uitvoerige testen en screening kan zij een zorgvuldig advies geven. Bovendien weet zij welk type hoortoestel in uw geval passend is!

Dhr. G. Heuseveldt

Dronten, Apr-2023

Dat ik bij Hoor! in Dronten terecht ben gekomen is een van mijn beste beslissingen geweest. Na menig zoektocht naar een goede audiciën kwam ik via een kennis daar terecht. Ik ben op een zeer deskundige manier geholpen na zeer uitgebreide onderzoeken en met uitstekende apperatuur kwam Martine erachter dat mijn gehoorprobleem heel complex was. Met heel veel aandacht voor mij en de gehoorschade is er met veel geduld en na diverse apparaten te hebben geprobeerd een oplossing gekomen met apparaten waar ik weer heel goed mee kan horen. Ik ben super blij dat ik bij Hoor! in Dronten terecht ben gekomen.

Mw. R. Hummel

Dronten, Jan-2023

Na het verdwijnen van de audiciën uit mijn woonplaats was ik genoodzaakt om een andere audiciën te zoeken, en dat viel niet mee. Ik had op korte termijn een ander nodig vanwege dat mijn oude hoortoestellen defect waren en ik helaas een ernstig gehoorverlies heb. Het lukte gelukkig bij Hoor in Dronten om op redelijk korte termijn een afspraak te maken. Ik ben daar snel en efficiënt aan een nieuw hoortoestel geholpen. Kan weer beter horen in gezelschap dankzij de adviezen en hulp van Mw Martine van de Moesdijk.

Dhr J.W.Pilon

Lelystad, Jan-2023

Ruim 9 jaar wordt mijn gehoorverlies succesvol gecompenseerd met hoortoestellen van een gerenommeerd merk, met dank aan een goede audiciën van een bekende winkelketen. De audiciën vond een andere baan en de winkelketen besloot de ondersteuning voor mijn merk hoortoestellen te staken. Genoeg reden om via internet te zoeken waar mijn toestellen wel te onderhouden zijn. En zo kwam ik ook op de website van ‘Hoor!_in_Dronten’ terecht en die trok de aandacht. Intussen weet ik, dat Martine meer dan waarmaakt, wat ze op haar website beschrijft. Graag ondersteun ik de vele lovende woorden van voorgaande klanten. Heel deskundig, geduldig en vriendelijk komt zij, na gedegen onderzoek (beter dan ik gewend was), met een passende oplossing. In de testperiode werden nog kleine aanpassingen gedaan voor een betere verstaanbaarheid en ben ik nu een zeer tevreden klant. Bedankt Martine!

Dhr J.A.

Lelystad, Jan-2023

Vandaag voor de jaarlijkse controle van de gehoorapperaten naar Hoor! in Dronten gegaan. Mijjn gehoor was misschien niet erg achteruit gegaan maar in gezelschappen verstond ik toch wel erg weinig. Een specialistisch centrum had al eerder aangegeven dat ik ook met gehoorapperaten altijd moeite zou houden met bepaalde medeklinkers. Martine denkt niet in problemen maar in oplossingen. Ze gaat alle eventuele moeilijkheden langs, zodat ik heel tevreden naar huis ga. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen!

Mw. H. M

Dronten, Jan-2023

Ik kom nu al een aantal jaren bij Martine van Hoor! in Dronten en ik ben erg tevreden over de goede service, het goede advies en de tijd die ze voor je neemt. Martine is eerlijk, ook over de kosten dat deze wel iets hoger liggen dan gemiddeld bij een gehoorwinkel. Ik heb bij Martine ook het gevoel dat ze goed weet waar ze het over heeft en ze doet ook alle moeite om voor jou de juiste gehoorapperaten uit te zoeken. Ik voel mij door haar begrepen.Ik ben heel blij met Martine.

Mw. Y Perdok

Dronten, Jan-2023

Martine heeft de werkzaamheden deskundig en concientieus uitgevoerd. Toen de hoortoestellen niet goed pasten aarzelde zij niet om de hoortoestellen terug te sturen naar de fabrikant. Twee weken later had zij de goede in huis. Een sterk punt is haar humor! Kortom, ik beveel Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten van harte aan. Zij is een vakvrouw.

Dhr. K. Dekker

Dronten, Jan-2023

Ik bewonder Martine om het geduld dat ze met mij had. Uitleg over de mogelijkheden die er wel en niet waren. Dank je wel. P.S. Mond-op-mond reklame doe ik zeker aan mee!

Mw. T.Z.

Dronten, Jan-2023

Ik ben erg tevreden over het advies en het aanmeten van mijn hoortoestel bij Hoor! in Dronten. Dank je wel Martine

Mw. A.B.

Jan-2023

De laatste jaren merkte ik (en de kinderen) dat ik het geluid van de tv steeds harder moest zetten, in gesprekssituaties met meer dan 2 personen kreeg ik alsmaar minder mee (en soms liep te raden naar woorden). Zachte sprekers tijdens bijv. vergaderingen kon ik al helemaal niet meer volgen. Kortom, tijd om me eens uitgebreider te laten testen en op advies van een vriendin toog ik eind mei van dit jaar naar audiciën Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten. Er werd ruim de tijd genomen en er werd uitgebreid gemeten. Ik kreeg van Martine een realistisch plaatje voorgelegd: dit is wat goede hoortoestellen voor je kunnen betekenen. Na een extra check bij de KNO-arts (vanwege mijn leeftijd) liep ik in juli voor het eerst met toestellen in mijn oren naar buiten. Ik dacht dat het was gaan stormen en dat ik daarom het ritselen van de bladeren zo goed hoorde! Een aparte ervaring; kennelijk had ik al een tijd veel geluiden niet meer opgevangen. Daarna had ik een overleg in een hoge ruimte met een paar zachte sprekers: waar ik normaal een stoel had gekozen dichtbij de voorzitter, kon ik nu zonder moeite iedereen verstaan. Een wat lastiger probleem was het streamen van bijv. podcasts en muziek via bluetooth op mijn nieuwe Android telefoon. Regelmatig viel in 1 of soms zelfs in beide hoortoestellen het signaal weg en moest ik de hoortoestellen opnieuw koppelen aan mijn bluetooth. Martine deed er alles aan om de leverancier van de toestellen tot actie te bewegen en haar uitgangspunt was steeds dat alles 100% naar tevredenheid moest zijn voordat ik deze (of andere) toestellen zou aanschaffen. Het probleem van het streamen is nu naar volle tevredenheid opgelost. Ik ben blij dat ik in mei deze stap heb gezet.

Mw. I. Bastiaanse.

Lelystad, Dec-2022

Nadat ik enige maanden geleden ernstige gehoor problemen kreeg ben ik in Dronten naar een bekende audiciënketen geweest, maar helaas geen verbetering. Via een bekende ben ik op Hoor in Dronten gewezen .Hij was daar perfect geholpen. Na gehoor testen en andere onderzoeken ben ik met 2 gehoortoestellen aan de slag gegaan. Na een ruime proefperiode heb ik een toestel gekozen. Tot op heden ben erg tevreden met de keuze welke wij samen hebben gemaakt. Martine van de Moesdijk is naar mijn mening een vakvrouw. Ze is erg geduldig. Ze weet waarover ze praat. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dhr. Y. de Vries

Swifterbant, Dec-2022

Bij Hoor! in Dronten krijg je gehoor! Ze denkt mee, is zeer correct en zorgvuldig. Ze laat je de hoortoestellen uitproberen en is zeer ervaren. Ik geef het adres graag door aan anderen.

Mw. H. S.

Dronten, Dec-2022

Mijn ervaring is zeer positief. Persoonlijke aandacht, rustige omgeving, luisterend oor. Enorm goed.

Dhr. J.A. van der Ent

Dronten, Dec-2022

Mw. Martine van de Moesdijk is niet alleen vakkundig, soepel en ongedwongen in de omgang maar zij is ook nog vriendelijk en meelevend waardoor het heel plezierig voor mij was om bij haar klant te worden. En 'last but not least', het is ook weer goed alles te kunnen horen.

Dhr. A.J. Visser

Dronten, Dec-2022

Met veel geduld en kennis van zaken lukt het Martine om mij aan een goed hoortoestel te helpen. Als ernstig slechthorende zijn de mogelijkheden heel belangrijk. Het bevorderd het zelfstandig functioneren en deelname aan het maatschappelijk leven. De meerwaarde van Hoor! in Dronten is dat Martine zich inspant om voor de klant het uiterste resultaat te bereiken. Kortom een aanrader!

Mw. T. G.

Dronten, Dec-2022

Via via zijn wij in contact gekomen met Martine van Hoor in Dronten. Omdat mijn vader aan zijn ene oor volledig doof is en met het andere oor slechthorend is, is hij heel erg afhankelijk van zijn gehoorapparaat. Hij was eerder klant bij een andere audiciën maar in het contact met Martine werd ons duidelijk dat er toch wel meer mogelijkheden waren voor mijn vader. Zo heeft Martine ons o.a. gewezen op de mogelijkheid van een wek- en waarschuwingssysteem en dat hebben we ook aangeschaft. Via Martine hebben we ook een ander telefoontoestel aangeschaft dat beter geschikt is voor zeer slechthorenden en daarnaast heeft zij het gehoortoestel van mijn vader veel beter afgesteld. Het fijne is, dat zij begrijpt hoe erg het is om slecht te kunnen horen en dat mijn vader volledig afhankelijk is van zijn gehoorapparaat.
Toen mijn vader dus toe was aan een nieuw gehoorapparaat was het voor ons meer dan duidelijk dat we dat via Martine van Hoor in Dronten zouden aanschaffen. Daarbij heeft ze ons ook weer goed van advies gediend en ruim de tijd genomen om het gehoorapparaat voor mijn vader zo perfect mogelijk voor hem af te stellen.

Martine is oprecht, geïnteresseerd, behulpzaam en wat ook niet onbelangrijk is, ze is goed bereikbaar via Whats App en reageert vlot op de gestelde vragen! Kortom: TOP!

Mw. J. Rademaker

Dronten, Nov-2022

Zeer vriendelijke en prettige wijze van behandeling in ongedwongen sfeer en deskundig.Mijn gehoorproblematiek is ingewikkeld. Linker oor doet bijna niets meer. Daardoor heb ik lastige keuzes moeten maken, maar tevreden met het resultaat wat het maximaal haalbare is gebleken. Toch geen cross-systeem, wat we uitgebreid geprobeerd hebben. Martine ik wens je verder veel sukses!

G.W. van Raalten

Dronten, Nov-2022

Heel spannend, voor het eerst hoortoestellen aanschaffen. Die spanning is niet nodig als je naar Martine gaat. Zij stelt je direct gerust en helpt erg kundig en prettig. Ik ben vanaf de eerste dag dat ik er kwam blij met Hoor! in Dronten.

Mvr. E. Veltman

Dronten, Nov-2022

Ik kwam via mijn man bij Hoor! in Dronten terecht, die erg tevreden is. Ik heb een gehoortest gehad in een geluidsdichte cabine. Ik ben verder heel vakkundig geholpen door Martine. Ze neemt alle tijd en ik ben dan ook erg tevreden over de afhandeling. Zeker aan te raden!

Mvr. LNA.

Dronten, Nov-2022

Ik ben heel goed geholpen bij Hoor! in Dronten. Goed advies en duidelijkheid in de kosten. Je wordt hier heel vriendelijk behandeld en er wordt goed geluisterd naar je persoonlijke wenzen. Kortom, een uiterst tevreden klant.

Mvr. J.

Dronten, Nov-2022

Martine heeft aandacht en een luisterend oor naar haar klanten toe. Ik ben bij andere audiciëns geweest en daar was het niet zoals bij Martine. Alles wordt tot in de puntjes nagemeten en nergens staat druk achter. Neem je tijd te wennen aan je hoortoestellen, zegt ze. Ik ben erg positief over Hoor! in Dronten. Ze neemt de tijd voor je. Een dikke 10.

Mvr. A. Vosselman

Dronten, Okt-2022

Na een slechte ervaring bij een winkelketen voor gehooroplossingen, kwam mijn man op de website van Hoor! in Dronten terecht. Gezien alle lovende woorden van klanten durfden we wel een afspraak te maken. Wat een vakvrouw is Martine, heel deskundig, zoekend naar de beste oplossing, super vriendelijk en geduldig. Ik voelde me erg op mijn gemak! Na 2 maanden ben ik goed aan mijn hoortoestellen gehecht geraakt. Vooral de rechtstreekse streaming van de TV is geweldig. Ik kan verstaan wat er gezegd wordt, zelfs met een muziekje er onder. Bedankt Martine! Ik hoop dat ik nog lang van jouw diensten gebruik kan maken.

Mvr. H. Ardon-van der Klooster

Lelystad, Sep-2022

Met grote inzet en deskundigheid gaat Martine te werk. Ze kan erg goed luisteren en reageert direct door de hoortoestellen bij te stellen.Met veel geduld van haar kant en de gelegenheid die geboden wordt om verschillende gehoorapperaten uit te proberen heb ik nu hoortoestellen die goed werken. Heel fijn. Ik ben zeer tevreden en kan Hoor! in Dronten aanbevelen.

Mvr. A. Haverkort

Dronetn, Aug-2022

Ik ben vriendelijk geholpen en moet nog wennen aan het geluid van de hoortoestellen

Mvr. A. J. van der Vliet-van Hekke

Dronetn, Jul-2022

Martine van Hoor! in Dronten heeft mij fantastisch geholpen. Ze is zeer klantvriendelijk en zeer vakbekwaam. Ze neemt alle tijd om uit te zoeken wat het beste is en wat bij je past. Alle lof!

Dhr. Louwris

Emmeloord, Jul-2022

Daarom Hoor! in Dronten

klantgericht

deskundigheid

alle tijd

keuzevrijheid

uitgebreide hoortesten

keuze uit alle merken

5 jaar garantie en service

CERTIFICERING

OVER MARTINE

ADRESGEGEVENS

Adres

Jupiterweg 11

8251 AW Dronten

Postadres

Postbus 42

8250 AA Dronten

CONTACT

De praktijk is dagelijks op afspraak open. Afspraak in de avond ook mogelijk.

maandag 09:00 - 18:00 uur

dinsdag 09:00 - 18:00 uur

woensdag 09:00 - 18:00 uur

donderdag 09:00 - 18:00 uur

vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummers

06-15580740 0321-849947